2019 2020 Dyk Ders Çizelgesi Çalışma Takvimi

Pdf Cevap Anahtarı

2019 2020 Dyk Ders Çizelgesi Çalışma Takvimi. Öğretmen nöbet çizelgesi sınıf ders ziyaretlerimiz başlıyor. Dyk öğretmen başvuruları için verilen sürenin bitmesine yakın destekleme ve yetiştirme kursları yönergesi yeniden gündeme geldi.

GÖKTÜRK ALFABESİ İLE KİL TABLETLER YAPIYORUZ TED ADANA
GÖKTÜRK ALFABESİ İLE KİL TABLETLER YAPIYORUZ TED ADANA

Yeni eğitim öğretim yılının 16 eylül 2019’da açılması onaya sunulsa da eğitim sisteminin daha verimli olması açısından 9 eylül 2019’da açılması uygun görülmüştür.bu kararın asıl nedeni ise hem 1. Yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kurs takvimi ders kesim raporu haziran 2016 dönemi mesleki çalışma programı öğrencilerimiz tarafından cuma gününe (17.06.2016) kadar doldurulması gereken. Ek ders ücreti karşılığında görev yapanlardan sözleşmeli öğretmen olarak i̇limize atanan öğretmenlerin dikkatine :

GÖKTÜRK ALFABESİ İLE KİL TABLETLER YAPIYORUZ TED ADANA

2019 yılı öğretmen atama ve yer değiştirme takvimi: Öğretmen nöbet çizelgesi sınıf ders ziyaretlerimiz başlıyor. Dyk öğretmen başvuruları için verilen sürenin bitmesine yakın destekleme ve yetiştirme kursları yönergesi yeniden gündeme geldi. Yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kurs takvimi ders kesim raporu haziran 2016 dönemi mesleki çalışma programı öğrencilerimiz tarafından cuma gününe (17.06.2016) kadar doldurulması gereken.

← windıws 10 arama çubuğu zaman çizelgesi kapatmawindıws 10 arama çubuğu zaman çizelgesi kapatma →