2019 Balıkesir Üniversitesi Taban Puan Çizelgesi

Pdf Cevap Anahtarı

2019 Balıkesir Üniversitesi Taban Puan Çizelgesi. 2021 tyt ayt (yks) taban puanları ve başarı sıralamaları aşağıdaki gibidir. Alanya hamdullah emin paşa üniversitesi taban puanları ösym kurumunun yayınladığı 2017, 2018, 2019 ve 2020 yılları verileri olmak üzere son 4 yılın taban puan bilgileri aşağıda bulunmaktadır.

Çağ Üniversitesi Üniversitesi 4 yıllık bölümler tavan ve
Çağ Üniversitesi Üniversitesi 4 yıllık bölümler tavan ve

Balıkesir üniversitesi veterinerlik bölümü taban puanı: Ösym tarafından 2019 verileri olarak yayınlanan bu tablo, dgs sınavına girip 4 yıllık bir programdan tercih yapacak adaylar için hazırlanmıştır. Dilerseniz yukarıda bulunan butonlara tıklayarak ortalamanızı hesaplayabilir;

Çağ Üniversitesi Üniversitesi 4 yıllık bölümler tavan ve

Selçuk üniversitesi kurumlararası yatay geçiş uygulama i̇lkeleri selçuk üniversitesi'ne yapılacak kurumlar arası yatay geçiú için, 2547 sayılı yükseköğretim kanununun 7 nci maddesinin birinci fıkrasının (e) bendine ve 24/04/2010 tarih ve 27561 sayılı resmi Ösym tarafından 2019 verileri olarak yayınlanan bu tablo, dgs sınavına girip 4 yıllık bir programdan tercih yapacak adaylar için hazırlanmıştır. 2022 yılında gireceğiniz üniversite sınavına göre yapacağınız tercihler için aşağıdaki taban puanları ve sıralama verilerinden yararlanabilirsiniz.bunun yanında tablodan bölümün puan türünü, üniversitelerin vakıf mı veya devlet üniversitesi mi olduğunu ve bölümlerin genel kontenjan ve genel yerleşen. Bu puanlar son 4 yılına ait üniversite yerleştirme.

← araç takip çizelgesi resmiaraç takip çizelgesi resmi →