2019 Bursluluk Sınavı Meb

Pdf Cevap Anahtarı

2019 Bursluluk Sınavı Meb. 2020 bursluluk sınavı başvuruları başlıyor.genel açiklamalar 1. Mi̇llî eği̇ti̇m bakanliği i̇stanbul / esenyurt / siteler ortaokulu.

Bursluluk Sınavı Başvuruları Devam Ediyor Halide Edip
Bursluluk Sınavı Başvuruları Devam Ediyor Halide Edip

1) her yıl tespit edilen parasız yatılılık veya bursluluk kontenjanlarının; 2 haziran 2019 tarihinde yapılan i̇lköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavının soru kitapçıkları ve cevap anahtarları Bursluluk sinavi sonuçlari ne zaman açiklanacak?

Bursluluk Sınavı Başvuruları Devam Ediyor Halide Edip

2 haziran tarihinde yapılan i̇okbs bursluluk sınavına giren adaylar bursluluk sınavı sonuçları ile ilgili meb son dakika açıklamasını bekliyor. Milli eğitim bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında 2019 yılı ilk ve ortaöğretim bursluluk sınavı başvuru kılavuzunun yayımlandığına yer verildi. Eski adı pybs olan 2019 bursluluk sınavı sonuçları meb’in resmi sitesinde yayınlanacak. A) %10’u “kanunlarla özel hak tanınan öğrenciler”e, b) %5’i bakanlığa bağlı resmî okul veya kurumlarda kadrolu veya sözlemeli olarak çalıan, emekli olan veya vefat eden öğretmenlerin öğrenci olan çocuklarına, c) %5’i ailesinin oturduğu yerleim biriminde.

← başarım bursluluk sınavıbaşarım bursluluk sınavı →