2019 Bursluluk Sınavı Sonuçları Kazananlar Listesi

Pdf Cevap Anahtarı

2019 Bursluluk Sınavı Sonuçları Kazananlar Listesi. 2 haziran 2019 tarihinde sınava giren adaylar heyecanla sonuçların açıklanacağı tarihe kilitlendi. Bursluluk sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar meb'in resmi sitesinden erişim sağlayabiliyor.

2019 Bursluluk sınav sonuçları açıklandı! Sözcü Gazetesi
2019 Bursluluk sınav sonuçları açıklandı! Sözcü Gazetesi

* her test için hesaplanan standart puanlar, aşağıdaki tabloda verilen katsayılar ile çarpılarak her bir testin ağırlıklı standart puanları bulunur. #bursluluk sınavı bursluluk sınav sonuçları bu hafta açıklanıyor. 2019 yılı i̇lköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı (i̇okbs) sınav sonucu

2019 Bursluluk sınav sonuçları açıklandı! Sözcü Gazetesi

Meb bursluluk sinav sonuç ekrani bursluluk sinavi sonuçlari kazananlarin i̇si̇m li̇stesi̇ öğrenciler linke tıkladıktan sonra tc kimlik no ve doğum tarihi ile sonuçlarını görüntüleyebilecek. İşte sınav sonuçlarına dair merak edilenler ve meb i̇okbs bursluluk sınavı sonuç öğrenme ekranı. Bursluluk sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar meb'in resmi sitesinden erişim sağlayabiliyor. #bursluluk sınavı bursluluk sınav sonuçları bu hafta açıklanıyor.

← yeni yol bursluluk sınavı 2019yeni yol bursluluk sınavı 2019 →