2019 Ehliyet Çıkmış Sorular Ve Cevapları

Pdf Cevap Anahtarı

2019 Ehliyet Çıkmış Sorular Ve Cevapları. Testler pdf formatındadır ve indirdiğiniz soruların cevap anahtarları dosya içerisinde verilmiştir. 4 yanlış bir doğruyu götürmüyor onun için bilmediğiniz soruları da bir.

Direksiyon derslerimiz tüm hızıyla devam ediyor Bilsür
Direksiyon derslerimiz tüm hızıyla devam ediyor Bilsür

Ehliyet sınav soruları ocak 2021, güncel elektronik sınav müfredatına uygun olarak hazırlanmıştır. 9 şubat 2019 ehliyet sınav soruları ve cevapları 2021 yılının ilk ehliyet sınavı gerçekleşti. Çıkmış sorularla kendinizi test edebilir, güncel çıkmış ehliyet sınav soruları ile çalışabilir ve cevaplarını sınav sonunda öğrenebilirsiniz.

Direksiyon derslerimiz tüm hızıyla devam ediyor Bilsür

2019 haziran elektronik ehliyet sınavı çıkmış sorular ve cevapları,i̇lk yardım dersi çıkmış ehliyet sınav soruları, ehliyet i̇lk yardım soruları çöz,elektronik. Ehliyet sınavında 12 i̇lkyardım, 23 trafik, 9 motor ve 6 trafik adabı sorusu olmak üzere toplamda 50 sorulmaktadır ve ehliyet sınavı sınav süresi 60 dakikadır.her soru 2 puan değerinde ve sınavı geçebilmek için 50 sorudan 35 doğru yapmanız gerekmektedir. Forklift ehliyeti sınav soruları 1. 2019 ehliyet sınav soruları çöz!

← inkılap kpss çıkmış sorularinkılap kpss çıkmış sorular →