2019 Ingilizce 3.Ünite Kelimeleri Önemli 8 Sınıf Proje

Pdf Cevap Anahtarı

2019 Ingilizce 3.Ünite Kelimeleri Önemli 8 Sınıf Proje. Ünite kelimeleri ve anlamlarıyla ilgili herhangi bir eksiğiniz kalmayacak. İngilizce okul ve eğitim (school and education) hakkındaki kelimeleri ve türkçe anlamlarını testler, oyunlar ve alıştırmar eşliğinde burada öğrenebilirsiniz.

8.sınıf more and more english practice book kapağı mavi
8.sınıf more and more english practice book kapağı mavi

Cooking ünitesini daha rahat kavrayacak cümle içindeki geçen kelimeleri öğrendiğiniz için anlamakta zorluk çekmeyeceksiniz. Ünite in the kitchen konusu kelimeleri için oyunlar, kelime testi, alıştırmalar ve bulmacalar hazırladık. Kelime testleri, kelime kartları ve oyunlar ile ünite kelimelerini öğrenirken aynı zamanda eğleneceksiniz.

8.sınıf more and more english practice book kapağı mavi

Sınıflarda okutulan moonlight ders kitabı, çalışma kitabı ve dinleme metinlerinde the internet ünitesinde geçen tüm kelimeleri alfabetik sıraya göre sözlük şeklinde derledik. Sınıf i̇ngilizce 29 a1.1 konuları genel tekrar testi soruları 1 2 6. Sınıf i̇ngilizce road to success etkinlikleri ( 6 adet ) 8. Ünite kelimeleri pdf halinde indirmek için yukarıdaki bağlantıya tıklayınız.

← 8 sınıf arapça kelimeler 1 ünite8 sınıf arapça kelimeler 1 ünite →