2019 Iokbs Sınavı Cevap Anahtarı

Pdf Cevap Anahtarı

2019 Iokbs Sınavı Cevap Anahtarı. 21.08.2006 tarihli anadolu liseleri öğretmen seçimi sınavı soruları ve cevap anahtarı: Benzer dosyaları görmek için yukarıdaki 5.sınıf deneme sınavları linkine tıklayabilirsiniz.

2020 BURSLULUK Sınavı Soruları
2020 BURSLULUK Sınavı Soruları

Sınava girdiği hâlde, cevap kâğıdında hiç işaretleme yapmayan öğrencilerin sınavları değerlendirmeye alınmayacağı gibi herhangi bir kontenjan için yerleştirme veya bursluluk hakkından da yararlanamayacaklardır. İlköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı 2019 yılında 2 haziran tarihinde yapıldı. İokbs 2021 sınav soruları ve cevapları yayınlandı.

2020 BURSLULUK Sınavı Soruları

Bursluluk sınavı için öğrenciler haziran ayı başında ter döktü. Meb tarafından yayınlana sorulara ve cevap anahtarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Sınava girdiği hâlde, cevap kâğıdında hiç işaretleme yapmayan öğrencilerin sınavları değerlendirmeye alınmayacağı gibi herhangi bir kontenjan için yerleştirme veya bursluluk hakkından da yararlanamayacaklardır. Benzer dosyaları görmek için yukarıdaki 6.sınıf deneme sınavları linkine tıklayabilirsiniz.

← türkçe 6 sınıf ders kitabı cevap anahtarlarıtürkçe 6 sınıf ders kitabı cevap anahtarları →