2019 Puan Hesaplama Yks

Pdf Cevap Anahtarı

2019 Puan Hesaplama Yks. Aday, yerleşmeyi hedeflediği programın puan türünü dikkate alarak, ilgili testlerdeki soruları cevaplandırabilir. Bu oluşturduğumuz tablo ösym’nin yayınladığı 2021 yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal bilgilere göre düzenlenmiştir.

Yks Puan Hesaplama Yks Tyt Ayt Ve Ydt Baraj Puani Kac
Yks Puan Hesaplama Yks Tyt Ayt Ve Ydt Baraj Puani Kac

2019 temel yeterlilik testi sınav tarihi 15 haziran 2019 olarak belirlendi. Güncel 2021 ösym verileriyle yks puan hesaplama aracı. 2021 yks, tyt ve ayt puanınızı hesaplamak için raunt yks, tyt, ayt puan hesaplama robotunu kullanabilirsiniz.

Yks Puan Hesaplama Yks Tyt Ayt Ve Ydt Baraj Puani Kac

Ösym tarafından yapılan 2020 yks’de tyt zor; Ayt puan hesaplama yks'nin ilk oturumu olan temel yeterlilik testi ve ikinci oturumu olan alan yeterlilik testinden alacağınız puanları, sıralamanızı ve yüzdelik diliminizi öğrenmek için ilgili bölümlerde doğru ve yanlış cevaplanan soru sayılarını girdikten sonra hesapla butonuna basınız. Okul not ortalamanız da 0,6 ile çarpılıp ham puana eklenir ve böylece yerleştirme puanınızı. Puan hesabı yapılırken, bir başlangıç puan değeri üzerine her netin getirdiği puanlar eklenir.

← dikap kpss puan hesaplamadikap kpss puan hesaplama →