2019 Sınavsız Ilitam Puan Hesaplama

Pdf Cevap Anahtarı

2019 Sınavsız Ilitam Puan Hesaplama. Sıralamalar diploma notuna göre yapılmış olup, en düşük puan en. Bilindiği gibi adrese dayalı liseler öğrencinin 6.7.8.

Yurtdışında Üniversite Okumak Study in Bulgaria ile
Yurtdışında Üniversite Okumak Study in Bulgaria ile

2020 dgs yerleştirme sonuçları açıklandı. Ön lisans başarı puanınızın hesaplanması için lütfen diploma notunuzu yazmadan önce diploma notunuzu hangi sistemde hesaplanmışsa lütfen o kutuyu işaretleyin. Lgs sınavsız lise puanı hesaplama 2022 robotu ile okul puanınızı hesaplayın.

Yurtdışında Üniversite Okumak Study in Bulgaria ile

2018 sınavsız i̇litam (i̇lahiyat) lisans tamamlama ile yerleşmek isteyen adaylara çıkarılan özel yasa ile yapılan yerleştirmelerde en düşük puanları aşağıdaki gibi sıralanmıştır. Sıralama bilgileri, yığınsal dağılımdan ve sınava giren öğrencilerin sonuç belgelerinden faydalanılarak oluşturulmuştur. Adaylar 2019 dgs’den sözel puan türünde bu aralıkta bir puan almaları halinde, sınav değişkenleri çok farklılaşmazsa, ilahiyat bölümüne geçiş hakkı elde edeceklerdir. Dgs i̇lahiyat lisans tamamlama (i̇li̇tam) programı (uzaktan öğretim) 2020 taban puanları kontenjanları.

← sözel olarak üniversite sınavı puan hesaplamasözel olarak üniversite sınavı puan hesaplama →