2019 Teknoloji Ve Tasarım Öğretmen Not Çizelgesi

Pdf Cevap Anahtarı

2019 Teknoloji Ve Tasarım Öğretmen Not Çizelgesi. Teknoloji ve tasarım dersi için hazırladığınız 2 çalışmayı da indirdim. Bu kategoride i̇ngilizce dersi boş sınıf not çizelgesi dosyasına benzer başka dokümanlar da bulabilirsiniz.

8. sınıf mimari tasarım, Görsel iletişim tasarımı
8. sınıf mimari tasarım, Görsel iletişim tasarımı

Emeğe ve emekçiye saygı çerçevesinde dosyayı ekleyene teşekkür edebilir, dosyaya oy verebilir, dosyaya yorum yapabilir ve dosyayı sosyal medya. İnkılap tarihi ve atatürkçülük dersi ünitelendirilmiş yıllık plan. Bu kategoride 1.dönem not çizelgesi dosyasına benzer başka dokümanlar da bulabilirsiniz.

8. sınıf mimari tasarım, Görsel iletişim tasarımı

Not çizelgesi yardımı ile aritmetik ortalamaya dönüştürülen puan, nota çevrilerek öğrenci başarısı belirlenir. Teknoloji ve tasarım dersi projeler, yeni program, temel tasarım, bilgisayar destekli tasarım,i̇catlar, ürün geliştirme, tübitak bilim fuarı, robotik, arduino Not çizelgesi yardımı ile aritmetik ortalamaya dönüştürülen puan, nota çevrilerek öğrenci başarısı belirlenir. Benzer dosyaları görmek için yukarıdaki 4.sınıf öğretmen dosya ve dokümanları linkine tıklayabilirsiniz.

← şubat ek ders çizelgesişubat ek ders çizelgesi →