2019 Ve 2020 Yks Konu Takip Çizelgesi

Pdf Cevap Anahtarı

2019 Ve 2020 Yks Konu Takip Çizelgesi. Bu yazımızda öncelikle ayt felsefe konuları listesini sizinle paylaşıyoruz.daha sonra ise ayt felsefe soru dağılımı bölümünden hangi konudan hangi sene kaç soru sorulmuş görebilirsiniz. Sitede liste 2020 ye uygun olarak var.

Site Haritası Söğüt Anadolu İmam Hatip Lisesi
Site Haritası Söğüt Anadolu İmam Hatip Lisesi

Üstelik temel yeterlilik testi ve alan yeterlilik testi konularını içeren konu takip çizelgesini pdf formatında indirebilirsiniz. Yks 2020 ayt ve tyt fizik konuları, 2019 ayt ve tyt fizik soru dağılımı. 2019 yks sayısal konuları pdf,yks sayısal konu takip çizelgesi yks sınavına hazırlanan adaylaın en çok merak ettiği yks konuları‘na sitemizden daha önce yayınlamıştık.2019 yks sayısal konuları pdf olarak indirip çıktı alarak çalışma masanıza asıp konu takip çizelgelerinden konu takibi yaparak.

Site Haritası Söğüt Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yks sınavının 1.oturumu olan temel yeterlilik testi için konuları paylaşıyoruz.sınava çalışmaya başlamadan önce hangi konulardan sorumlu olduğumuzu öğrenmekte fayda var. 2022 ayt fizik konuları ve soru dağılımları aşağıdaki tabloda ösym, yök ve meb tarafından hazırlanmış şekilde verilmiştir. Oturum tyt konu analiz çizelgesi ile tek bir yerden tüm tyt konularını ve daha da önemlisi bu konuların hangi kitaplardan bittiğini görerek çok daha net bir kafa yapısıyla çalışmalarınıza devam edebilirsiniz. Yks sınavının 2.oturumu olan alan yeterlilik testi için konuları paylaşıyoruz.sınava çalışmaya başlamadan önce hangi konulardan sorumlu olduğumuzu öğrenmekte fayda var.

← 7 sınıf türkçe konu takip çizelgesi7 sınıf türkçe konu takip çizelgesi →