2019 Yks Puan Hesaplama Başarı Sıralaması

Pdf Cevap Anahtarı

2019 Yks Puan Hesaplama Başarı Sıralaması. Radyo, televizyon ve sinema taban puanları 2022 ve yök atlas tarafından paylaşılan en güncel son ösym verilerine göre radyo, televizyon ve sinema bölümü üniversite başarı sıralaması açıklandı. Yks puan hesaplama işlemi yapılırken en son güncel standart sapma verileri kullanılmıştır.bu güncel verilerden yararlanarak yks puanınızın yanında tyt sıralama ve ayt sıralamanızı hesaplayabilirsiniz.

2019 Orta Doğu Teknik Üniversitesi ODTÜ taban puanları
2019 Orta Doğu Teknik Üniversitesi ODTÜ taban puanları

2018 yks ile aynı puanı alan bir adayın başarı sıralaması 2019 yılında düşmüştür. 2022 yılı içerisinde oluşan arkeoloji. Yks sorularını kontrol edip doğru / yanlışlarını hesaplayan adaylar puansiralama.com dan puan/sıralamalarını hesaplayabilirler.

2019 Orta Doğu Teknik Üniversitesi ODTÜ taban puanları

4 yıllık gazetecilik bölümü en düşük puanla alan devlet üniversitesi hangisidir? Unibilgi ailesi olarak yks’ye hazırlanan arkadaşlar için tabloları web sitemize ekledik. 4 yıllık gazetecilik bölümü en düşük puanla alan devlet üniversitesi hangisidir? Yks sorularını kontrol edip doğru / yanlışlarını hesaplayan adaylar puansiralama.com dan puan/sıralamalarını hesaplayabilirler.

← dgs puan hesaplama tasarıdgs puan hesaplama tasarı →