2019 Yks Puan Hesaplama Ve Sıralama

Pdf Cevap Anahtarı

2019 Yks Puan Hesaplama Ve Sıralama. Adaylar girecekleri testlere göre puanlarını ve başarı. Sınıfa geçen ve mezun öğrencilere özel ücretsiz tyt kampı.

Sakarya Üniversitesi Sakarya Universitesi Kontenjan
Sakarya Üniversitesi Sakarya Universitesi Kontenjan

Yks puan hesaplama robotumuz ile temel yeterlilik testi tyt puan hesaplama, alan yeterlilik testi ayt puan hesaplama, yks puan hesaplama ve ydt yks dil puanı hesaplama işlemlerinizi tek sayfa üzerinden yapabilirsiniz.yks sıralama hesaplama modülü de güncellenmiştir. Ortaya çıkan sonucu bir tablo haline getirerek sizlere aşağıda sunmaktayız. Yazan yerlerde o bölümün kontenjanından daha az kişi yerleşmiş ve kontenjanının tamamını dolmamıştır.baraj puanını geçen ve varsa sıralama barajını geçen her aday o bölüme yerleşebilirdi.

Sakarya Üniversitesi Sakarya Universitesi Kontenjan

Sistemimizi kullanarak 2020 verilerine göre yks puanınızı ve sıralamanızı hesaplayabilirsiniz. 2019'da ilk defa sınava giren arkadaşlar sayfanın tutarlı çalışıp çalışmadığını kontrol edip buraya yazabilirlerse güvenilir bir kaynağa sahip olmuş oluruz. Arkadaşlar, sizden gelen sonuç belgelerini kullanarak puan ve sıralama hesaplama sayfası oluşturdum. 2022 yks 4 yıllık bölümlerin taban puanlarına bakıldığında devlet ve vakıf üniversiteleri genelinde oluşan en düşük tekstil mühendisliği puanı 247,86 olurken tekirdağ namık kemal üniversitesi (tekirdağ) (devlet) bu puanla öğrenci almıştır.

← avustralya göçmenlik 2018 puan hesaplamaavustralya göçmenlik 2018 puan hesaplama →