2019 Yks Puan Ve Sıralama Hesaplama

Pdf Cevap Anahtarı

2019 Yks Puan Ve Sıralama Hesaplama. Değerli fizik hocamız ertan sinan şahin ‘in hazırladığı tyt ve ayt puan hesaplama ve sıralama hesaplama robotu en yüksek tutarlılığa sahip online hesaplama. Diploma puanı geçen yıl bir bölüme yerleştim.

Gıda Teknolojisi Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları
Gıda Teknolojisi Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

2022 yks 4 yıllık bölümlerin taban puanlarına bakıldığında devlet ve vakıf üniversiteleri genelinde oluşan en düşük tekstil mühendisliği puanı 247,86 olurken tekirdağ namık kemal üniversitesi (tekirdağ) (devlet) bu puanla öğrenci almıştır. Yks puan hesaplama işlemi yapılırken en son güncel standart sapma verileri kullanılmıştır.bu güncel verilerden yararlanarak yks puanınızın yanında tyt sıralama ve ayt sıralamanızı hesaplayabilirsiniz. Sistemimizi kullanarak 2020 verilerine göre yks puanınızı ve sıralamanızı hesaplayabilirsiniz.

Gıda Teknolojisi Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

Tekstil mühendisliği bölümü taban puanları (4 yıllık) tanım. Okul not ortalamanız da 0,6 ile çarpılıp ham puana eklenir ve böylece yerleştirme puanınızı. Aynı puana sahip iki kişinin 2018 ve 2019 yıllarında başarı sıralamaları kaç geldi? Yks puan hesaplama robotu tyt, ayt ve ydt 2021 verileriyle güncellenmiştir.

← pegasus mil puan hesaplamapegasus mil puan hesaplama →