2020 Devlet Bursluluk Sınavı Başvuru Formu

Pdf Cevap Anahtarı

2020 Devlet Bursluluk Sınavı Başvuru Formu. Bursluluk sınavı başvuru şartları nedir? Özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerin fotoğraflı, onaylı sınav giriş belgesinde, sınavda alacağı sınav hizmeti de yer alacak.

KASTAMONU / TAŞKÖPRÜ Bahri Alp Ortaokulu
KASTAMONU / TAŞKÖPRÜ Bahri Alp Ortaokulu

Son kayıt tarihi 10 ocak 2022. Bursluluk sınavı başvuru formu, sınava başvurularını yapmak isteyen öğrenci ve velilerin gündeminde. Milli eğitim bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi başarılı öğrencilerin eğitimini desteklemek için verilen bursu almak isteyen öğrenciler, i̇lköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı (i̇okbs) tarihini ve başvuru şartlarını sorgulamaya devam ediyor.

KASTAMONU / TAŞKÖPRÜ Bahri Alp Ortaokulu

Sınava okulumuzu arayarak da kayıt yaptırabilirsiniz. Özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerin fotoğraflı, onaylı sınav giriş belgesinde, sınavda alacağı sınav hizmeti de yer alacak. Öğrencinin sınav giriş yeri, salonu, sıra numarası, alacağı sınav tedbir hizmeti gibi bilgiler sınav tarihinden en az 7 gün önce www.meb.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır. Sınava okulumuzu arayarak da kayıt yaptırabilirsiniz.

← iokbs bursluluk sınavı sonuçları mebiokbs bursluluk sınavı sonuçları meb →