2020 Kpss Puan Hesaplama Öğretmenlik

Pdf Cevap Anahtarı

2020 Kpss Puan Hesaplama Öğretmenlik. Adayın ilgili testlerde yapmış olduğu doğru ve yanlış sayılarını aşağıdaki hesaplama aracına girdikten sonra hesapla butonuna basınız. İşte kpss 2020 puan hesaplama kaç net kaç puan yapar?

Kpss Puan Hesaplama KPSS Önlisans Puan Hesaplama 2020
Kpss Puan Hesaplama KPSS Önlisans Puan Hesaplama 2020

Kpss puan hesaplama sitemiz üzerinden kpss ile ilgili tüm hesaplamalarınızı yapabilirsiniz. Kpss p10 puan türünden tercih yapacak olan adayların yukarıda yer alan oturumlara katılmaları puanlarının hesaplanması için yeterlidir. Mimarlık, mühendislik ve öğretmenlik programlarını tercih edebilmek için gerekli olan en düşük başarı sırası koşulu uygulanmaya devam edecek.

Kpss Puan Hesaplama KPSS Önlisans Puan Hesaplama 2020

Adayın ilgili testlerde yapmış olduğu doğru ve yanlış sayılarını aşağıdaki hesaplama aracına girdikten sonra hesapla butonuna basınız. Öğretmenlik 2020 atama kontenjanlarına ve atama taban puanlarına aşağıdaki linkleri kullanarak yahut site içi sağ üst köşeden arama yaparak ulaşabilirsiniz. Yanlış sayılarını boş bırakıp, doğru sayısı kutucuklarına netleri yazarak da hesaplama yapabilirsiniz. Bu adayların ayrıca öabt oturumlarına katılmasına gerek yoktur.

← gittigidiyor puan hesaplamagittigidiyor puan hesaplama →