2020 Yılı Özel Okul Bursluluk Sınavları

Pdf Cevap Anahtarı

2020 Yılı Özel Okul Bursluluk Sınavları. Kabul sınavı, alım sınavı, giriş sınavı, bursluluk sınavı ve düzey belirleme sınavı gibi değişik başlıklarda duyurulan bu sınavlar genellikle şubat ve mart aylarında yapılmakta. Sınavlara, alım sınavı, bursluluk sınavı, düzey.

2020 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ
2020 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ

Başvuru tarihi belli oldu mu?türkiye'de birçok özel okul bursluluk sınavı gerçekleştirmekte ve bunların zamanları sınavdan sadece birkaç ay önce belli olmaktadır. Admin comment (0) kolejlerin birinci sınıf kayıt süreçleri devam ederken, okullar bir yandan da ara sınıflarına öğrenci almak için öğrenci alım sınavlarını yapmaya başladı. Ortaokul ve lisede okuyan öğrencilerin özel okullarda okuyabilmesi için önemli bir fırsat da özel okulların bursluluk sınavları.

2020 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ

Sınava son başvuru tarihi ise 02 ocak 2020 perşembe olarak belirlendi. 04 ocak 2020 cumartesi, 05 ocak 2020 pazar olarak belirlendi. Sınava t.c kimlik kartı ya da okul kimlik kartı ile giriş yapılacak. Okullar burs başvuru tarihlerini açıkladıkça web sayfamızda bu alandaki bilgiler güncellenecektir.

← bu seneki bursluluk sınavı sonuçlarıbu seneki bursluluk sınavı sonuçları →