4.Sınıf Ders Çizelgesi 2018

Pdf Cevap Anahtarı

4.Sınıf Ders Çizelgesi 2018. Bu kategoride i̇lkokul 4.sınıf haftalık ders programı çizelgesi dosyasına benzer başka dokümanlar da bulabilirsiniz. Sınıf için düzenlenebilir haftalık ders çizelgesi örneğinin 2.

kağıt üzerine işlemi cevaplar mısın
kağıt üzerine işlemi cevaplar mısın

Sınıf proje performans görevi değerlendirme formu çizelgesi. Benzer dosyaları görmek için yukarıdaki 4.sınıf öğretmen dosya ve dokümanları linkine tıklayabilirsiniz. Bu nedenle, i̇lkokul 4.sınıfta tüm dersler zorunlu olarak okutulacak.

kağıt üzerine işlemi cevaplar mısın

2020 ve 2021 ilkokul 4.sınıf haftalık ders çizelgesi aşağıdadır. Emeğe ve emekçiye saygı çerçevesinde dosyayı ekleyene teşekkür edebilir, dosyaya oy verebilir, dosyaya yorum yapabilir ve dosyayı sosyal. Beşinci sınıfta türkçe, matematik, fen bilimleri, sosyal bilgiler, din kültürü ve ahlak bilgisi dersleri (20 ders saati) ile en az dört (4) ders saatlik seçmeli dersi tamamlamak kaydıyla, imkân ve şartları uygun olan okullarda isteğe bağlı olarak onsekiz (18). 4.sınıfta türkçe (8 saat), matematik (5 saat), sosyal bilgiler (3 saat), fen bilimleri (3 saat), yabancı dil (2 saat), din kültürü ve ahlak bilgisi (2 saat), görsel sanatlar (1 saat), trafik güvenliği (1 saat), i̇nsan hakları yurttaşlık ve demokrasi (2 saat), müzik (1 saat), beden eğitimi ve oyun (2 saat.

← deprem çizelgesi canlıdeprem çizelgesi canlı →