4.Sınıflar Not Çizelgesi 2018

Pdf Cevap Anahtarı

4.Sınıflar Not Çizelgesi 2018. İlkokul derslerini içeren ölçekler için tıklayınız >> i̇lkokul 4.sınıf i̇çin ders i̇çi etkinliklerine katılım notu ölçeği (otomatik dağıtım) lise branş dersleri öğretmenlerimiz de küçük düzenlemelerle rahatlıkla kullanabilirler. Seçmeli derslerinizi listeden seçtikten sonra ders saatini kontrol edin.

MEZUNİYET MADALYALARI
MEZUNİYET MADALYALARI

Okul adı ve eğitim öğretim yılı vb okula özel bilgileri ilk sayafadan doldurmanız yeterli diğer sayfalara otomatik olarak veri aktarılacaktır. Emeğe ve emekçiye saygı çerçevesinde dosyayı ekleyene teşekkür edebilir, dosyaya oy verebilir, dosyaya yorum yapabilir ve dosyayı sosyal medya. Dosya üzerinden mebbis bilgilerinizle giriş yaparak ilgili adımları.

MEZUNİYET MADALYALARI

Sınıf öğrenci gözlem formları gönderen: Sınıflar haftalık ders çizelgesini değiştirdi. 4.sınıfta türkçe (8 saat), matematik (5 saat), sosyal bilgiler (3 saat), fen bilimleri (3 saat), yabancı dil (2 saat), din kültürü ve ahlak bilgisi (2 saat), görsel sanatlar (1 saat), trafik güvenliği (1 saat), i̇nsan hakları yurttaşlık ve demokrasi (2 saat), müzik (1 saat), beden eğitimi ve oyun (2 saat. Sınıflarda okuyacak öğrencilerimiz haftada toplam 6 saat, imam hatip.

← kalorifer tesisatı boru çapı hesabı çizelgesikalorifer tesisatı boru çapı hesabı çizelgesi →