4982 Sayılı Bilgi Edinme Kanunu Deneme Sınavı

Pdf Cevap Anahtarı

4982 Sayılı Bilgi Edinme Kanunu Deneme Sınavı. Online 4982 sayılı bilgi edinme kanunu deneme sınavı 1 soruları çöz. 6112 sayılı kanun'un kapsam'ında bir medya hizmet sağlayıcı üzerinde sadece tek bir devletin yargı yetkisi bulunması gerektiği kabul edilmektedir.

Erzurum Teknik Üniversitesi
Erzurum Teknik Üniversitesi

Kamu yararının gerektirdiği hâller de, kişisel bilgi veya belgeler, kurum ve kuruluşlar tarafından, ilgili kişiye önceden haber verilmek koşuluyla açıklanacak süre. 5580 sayılı özel öğretim kurumları kanunu, (2 soru) 3071 sayılı dilekçe hakkının kullanılmasına dair kanun, (1 soru) 4982 sayılı bilgi edinme hakkı kanunu, (2 soru) 222 sayılı i̇lköğretim ve eğitim kanunu, (4 soru) ortaöğretim kurumları yönetmeliği, (4 soru) 4982 sayılı bilgi edinme hakkı kanunu’na göre “yayımlanmış veya kamuya açıklanmış bilgi veya belgeler” ile ilgili olarak yukarıdakilerden hangileri bilgi edinme başvurusuna konu olamaz?

Erzurum Teknik Üniversitesi

C ) yönetsel bir haktır. 663 sayılı sağlık alanında bazı düzenlemeler hakkında kanun. (türkiye'de tek!!!) uygulamada bulunan sorular interaktif olarak sürekli güncellenmek olup, anında sistem üzerinden görüntülenmektedir. Sgk görevde yükselme sınavı i̇çin soru ve konu özetleri i̇ndir.

← 4 sınıf onlıne deneme sınavı4 sınıf onlıne deneme sınavı →