5 Sınıf Genel Deneme Sınavı Soruları Ve Cevapları 2019-2020

Pdf Cevap Anahtarı

5 Sınıf Genel Deneme Sınavı Soruları Ve Cevapları 2019-2020. Sinif matemati̇k meb çikmiş sorular doğal sayılar doğal sayılarla i̇şlemler kesirler kesirlerle i̇şlemler ondalık gösterim yüzdeler temel geometrik kavramlar ve çizimler üçgen ve dörtgenler veri toplama ve değerlendirme uzunluk ve zaman ölçme alan ölçme geometrik cisimler 5. Genel denemenin cevap anahtarı linkte paylaşılmıştır.

5.sınıf Sayfa 4 Sosyal Bilgiler Dersi
5.sınıf Sayfa 4 Sosyal Bilgiler Dersi

Sınıflar için yapılan i̇okbs bursluluk sınavlarında sorulan son 6 yılın bursluluk sınavı soruları ve cevapları meb tarafından paylaşıldı. Bu kategori içerisinde matematik, türkçe, fen bilimleri, inkılap tarihi ve atatürkçülük, din kültürü ve ahlak bilgisi, ingilizce gibi derslerden. Aşağıdaki bağlantılardan tambilgi yayınları 5.sınıf deneme sınavlarını pdf olarak indirebilirsiniz.

5.sınıf Sayfa 4 Sosyal Bilgiler Dersi

Deneme sinavi (kds3) ” isimli etkinlik paylaşıyoruz. [ gizle] bilim ve sanat merkezleri yerleştirme sonuçları. Soru 2 bir fiziki haritada kahverengi renginin ve tonlarının fazla kul­lanılması o bölgenin hangi özelliğini gösterir? Her hafta düzenli bir şekilde yapılacaktır.

← 7 sınıf analiz deneme sınavı7 sınıf analiz deneme sınavı →