5 Sınıf Parasız Yatılı Ve Bursluluk Sınavı Soruları 2013

Pdf Cevap Anahtarı

5 Sınıf Parasız Yatılı Ve Bursluluk Sınavı Soruları 2013. İlköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı soruları ve cevap anahtarları. Sınıf a kitapçığını indirmek için tıkla

1s3m Matematik Posts Facebook
1s3m Matematik Posts Facebook

Sınıflara yöneledik yapılacak olan 2013 parasiz yatililik ve bursluluk sinavi (pybs) sinavi sonuçları için gerekli sizlerle paylaşacağım. Pybs soruları ve cevaplarını meb’in açıklamasından sonra hızlı bir şekilde burada yayımlayacağız. Diğer sınıflara ait yıllara göre çıkmış soruları, pybs soru ve cevaplarını sitemizde bulabilirsiniz.

1s3m Matematik Posts Facebook

Milli eğitim bakanlığı her yıl öğrencilere parasız yatılı ve bursluluk sınavı (pybs) yapmaktadır.bu sınavda öğrencilere türkçe, matematik, fen bilimleri ve sosyal bilgiler derslerinden 25 tane soru sormaktadır.pybs‘de başarılı olan öğrenciler liseyi bitirene kadar milli eğitim bakanlığından burs almaktadır.bu yüzden pybs öğrenciler açısından çok önemlidir. Çalışmanın amacı, parasız yatılı ve bursluluk sınavı (pybs) matematik test maddelerinin, milli eğitim bakanlığı ortaokul matematik programı öğrenme alanlarına uygunluğunu ve bloom’un yenilenmiş bilişsel alan taksonomisi’ne göre seviyelerini belirlemektir. Sınav heyecanlıyla yaptığınız soruları tespit edebilir ve sınavdan kaç puan alabileceğinizi tahmin edebilirsiniz. Sınıfların gireceği sınavda öğrenciler alacakları puana göre sıralamaya girecek.

← ted bursluluk sınavı konularıted bursluluk sınavı konuları →