500 Üzerinden Puan Hesaplama 8.Sınıf 2016

Pdf Cevap Anahtarı

500 Üzerinden Puan Hesaplama 8.Sınıf 2016. Sınıfın sonunda yapılan sınavdan alınacak merkezi sınav puanını (msp) öğrenmek için adayın ilgili testlerden yaptığı doğru ve yanlış sayılarını aşağıdaki hesaplama aracına girdikten sonra hesapla butonuna basınız. Yerleştirmeye esas puan (yep) = ( ybp8 + ybp7 + ybp6 + aosp ) /2

Nişasta su deneyi
Nişasta su deneyi

Bu puan ile öğrenci yeni okulu için tercih yapar ve yerleştirilir. Yerleştirme puanı ise 500 üzerinden hesaplanır. En doğru sonuçları her zaman ekolders.com vermektedir.

Nişasta su deneyi

Ekol ders sizlere teog puanınızı ve yep puanınızı 500 ve 700 lük olarak verecektir. İlgili öğrencinin hangi sınıfta okuduğunu, sınavda türkçe / türk edebiyatı, matematik, fen bilimleri ve sosyal bilgiler testlerinde yapmış olduğu doğru ve yanlış sayılarını aşağıdaki hesaplama aracına girdikten sonra hesapla butonuna basınız. Sınıf takdir teşekkür hesaplama aracında ağırlıklı puan ortalamasını ve alacağı başarı belgesini öğrenmek istediğiniz 8. Bu puan ile öğrenci yeni okulu için tercih yapar ve yerleştirilir.

← yüksek lisans puan hesaplama 2016yüksek lisans puan hesaplama 2016 →