500 Üzerinden Puan Hesaplama Teog 2017

Pdf Cevap Anahtarı

500 Üzerinden Puan Hesaplama Teog 2017. Ekol ders sizlere teog puanınızı ve yep puanınızı 500 ve 700 lük olarak verecektir. Dönem sınav maratonunda sona gelindi.

Lise Puanları Gümüşhane lise taban puanları 2019 2020
Lise Puanları Gümüşhane lise taban puanları 2019 2020

Veliler ve öğrenciler e okul sisteminden öğrendikleri sınav notu ile teog sınavı puan hesaplama robutu ile yaptıkları hesaplamayı karşılaştırmak istiyor. Teog puan hesaplama nasil yapilir 2017 her iki dönemde tükçe, matematik, fen bilimleri, sosyal bilgiler, i̇ngilizce ve din kültürü olmak üzere 6 merkezi ortak sınav yapılmaktadır. Teog yilsonu başari puani nasil hesaplanir?

Lise Puanları Gümüşhane lise taban puanları 2019 2020

Sınıfın sonunda yapılan sınavdan alınacak merkezi sınav puanını (msp) öğrenmek için adayın ilgili testlerden yaptığı doğru ve yanlış sayılarını aşağıdaki hesaplama aracına girdikten sonra hesapla butonuna basınız. Dönem teog sınavı 27 nisan'da tamamlanacak. Teog puanlama işlemlerinizi sizler için hazırladığımız robot ile gerçekleştirebilirsiniz. Öğrencinin tüm derslerden aldığı puanların aritmetik ortalaması, o derslere ait haftalık ders saati sayısı ile çarpılarak ağırlıklı yıl sonu puanları hesaplanacaktır.

← koç lisesi puan hesaplamakoç lisesi puan hesaplama →