5018 Soru Bankası

Pdf Cevap Anahtarı

5018 Soru Bankası. 5018 sayılı kamu mali yönetim kontrol kanunu soru ve cevapları kamu kurum ve kuruluşlarınca görevde yükselme sınavları kapsamında yapılan şeflik müdür yardımcılığı müdürlük ve aday memurluk sınavlarına hazırlanan adayların faydalanması için daha önceki yıllarda yapılmış sınavlarda sorulan soruları yazımız ekinde yayımlıyoruz. Data yayınları defterdarlık uzmanlığı sınavı soru bankası.

PANTHER KAFA LAMBASI PT5018
PANTHER KAFA LAMBASI PT5018

A) genel yönetim kapsamındaki kamu idarelerinin mali yönetim ve kontrolünü kapsar. Kamuya ait gelirlerin toplanmasi, faaliyetlerin yürütülmesi için gerekli. We would like to show you a description here but the site won’t allow us.

PANTHER KAFA LAMBASI PT5018

8659 kamu malî yöneti̇mi̇ ve kontrol kanunu kanun numarası: 5018 sayılı kamu mali yönetimi ve kontrol kanunu ‘nun 50’nci ve sonraki maddeleri hakkında sorular yer almaktadır. Bölüm açiklamali kamu mali̇ yöneti̇mi̇ ve kontrol kanunu sorulari ve cevaplari amaç, kapsam ve tanımlar 11 kamu maliyesi 27 kamu kaynağının kullanılmasının genel esasları 33 Merkez bankası 17 / 37.

← bilfen türkçe soru bankası 8 sınıfbilfen türkçe soru bankası 8 sınıf →