6.Sınıf 1.Dönem 1.Deneme Sınavı 2019 2020

Pdf Cevap Anahtarı

6.Sınıf 1.Dönem 1.Deneme Sınavı 2019 2020. Yeni sisteme uygun sorulardan oluşan matematik test ve denemeler. “tonguç anladıysa herkes anlar.” mottosuyla başladığımız ilk dersimizden bu yana başarılarıyla gurur duyduğumuz yüz binlerce öğrencinin desteği ile gece gündüz severek çalışmaya ve büyümeye devam ediyoruz.yaptığımız bu işten oldukça keyif alıyor, öğrencilere önemli bir destek olduğunu düşünüyoruz.her zaman öğrencilerimizin.

20192020 6.Sınıf Sosyal Bilgiler 1.Dönem 1.Yazılı Sınavı
20192020 6.Sınıf Sosyal Bilgiler 1.Dönem 1.Yazılı Sınavı

Deneme kulübü 2008 yılından bu yana türkiye geneli sınavlar hazırlamakta ve uygulamaktadır. “tonguç anladıysa herkes anlar.” mottosuyla başladığımız ilk dersimizden bu yana başarılarıyla gurur duyduğumuz yüz binlerce öğrencinin desteği ile gece gündüz severek çalışmaya ve büyümeye devam ediyoruz.yaptığımız bu işten oldukça keyif alıyor, öğrencilere önemli bir destek olduğunu düşünüyoruz.her zaman öğrencilerimizin. Emeğe ve emekçiye saygı çerçevesinde dosyayı ekleyene teşekkür edebilir, dosyaya oy verebilir, dosyaya yorum yapabilir ve dosyayı sosyal medya butonları ile facebook.

20192020 6.Sınıf Sosyal Bilgiler 1.Dönem 1.Yazılı Sınavı

Ayrıca deneme sınavlarımız her iki haftada bir yayımlanacak olup sarmal olarak değerlendirme içerikli olacaktır. Dönem lig 1.leri ödül töreni isparta merkez şubesi. İndirdikten sonra üst kısma okul adınızı ve öğretmen kısmına isminizi yazarak kaydederek kendinize ait bir yazılı dosyası haline getirebilirsiniz. Deneme sınavı pdf olarak hazırlanmış olup türkçe, matematik, hayat bilgisi derslerinden.

← 6.sınıf deneme sınavları pybs6.sınıf deneme sınavları pybs →