6 Sınıf Meb Bursluluk Sınavı Cevap Anahtarı 2017

Pdf Cevap Anahtarı

6 Sınıf Meb Bursluluk Sınavı Cevap Anahtarı 2017. 13.06.2015 tarihli parasız yatılılık ve bursluluk sınavı (pybs), soruları ve cevap anahtarları Mi̇llî eği̇ti̇m bakanliği ölçme, değerlendi̇rme ve sinav hi̇zmetleri̇ genel müdürlüğü 6.

acil soru lutfen odevimmm
acil soru lutfen odevimmm

Meb tarafından duyurulan resmi kitapçıklarda yer alan sorular ve cevaplara aşağıdan ulaşabileceksiniz. Sınıflar için yapılan parasız yatılılık ve bursluluk sınavlarında (pybs) sorulan son 5 yılın sorular ve cevap anahtarları aşağıdadır. Sınıf a kitapçığı için tıklayınız.

acil soru lutfen odevimmm

Sınıf çıkmış bursluluk sınav soruları pdf indir. 2017 yılı devlet parasız yatılı ve bursluluk sınavı tarihinde değişme olmuştu, 10 haziran 2017 cumartesi gününe alınan sınavda öğrenciler bugün saat 14.00’den 16.00’ya kadar ter döktüler, sınav salonları sınav saatinde doldu taştı, bahçelerde ise heyecan, merakla çocuklarını bekleyen aileler ile doldu. 2017 yili parasız yatılılık ve bursluluk sınavı soru ve cevapları: Sınıf bursluluk sınavı çıkmış sorular için hazırladığımız bu sayfada tüm senelerin çıkmış bursluluk sınavlarını 6.

← zambak test kitabı 6 sınıf cevap anahtarızambak test kitabı 6 sınıf cevap anahtarı →