6245 Sayılı Harcırah Kanunu Ile Ilgili Çıkmış Sorular

Pdf Cevap Anahtarı

6245 Sayılı Harcırah Kanunu Ile Ilgili Çıkmış Sorular. Geçici bir görevle memuriyet mahalli dışındaki bir yere saat 09.00'da gidip ertesi gün saat 8.00'de dönen bir memura 6245 sayılı harcırah kanununa göre verilecek gündelik tutarı aşağıdakilerden hangisidir? 4982 sayılı bilgi edinme hakkı kanunu 6.

Gelir Uzmanlığı Sınavlarına Hazırlık Mahmut Kalenderoğlu
Gelir Uzmanlığı Sınavlarına Hazırlık Mahmut Kalenderoğlu

Bu kanuna göre ödenmesi gereken yol masrafı, gündelik, aile masrafı ve yer değiştirme masrafından birini, birkaçını veya tamamını; 18 şubat 1954 tarihli resmi gazete. A) i̇lk 180 gün için tam, takibeden 90 gün için 1/3 oranında ödenir.

Gelir Uzmanlığı Sınavlarına Hazırlık Mahmut Kalenderoğlu

Kanunun tüm değişikliklerinin işlendiği güncel metne ulaşılmak istenirse, mevzuat türü bölümünün altındaki kanunlar butonundan arama yapılması gerekmektedir. 6245 sayılı harcırah kanununun 5 inci maddesinde, yol gideri, gündelik, aile gideri ve yer değiştirme gideri olmak üzere harcırahın dört unsurdan oluştuğu ve kanun kapsamında bulunanların görev ve yolculuklarının durumuna göre bu unsurlardan birine, bir kaçına veya tamamına hak kazanmaları mümkün olabilmektedir ayrıca. 2 nolu genel kadro ve usulü hakkında cumhurbaşkanlığı kararnamesi 2. Sayılı harcırah kanunu'na göre aşağıdakilerden hangisine muvakkat vazife harcırahı olarak yol masrafı ile yevmiye verilmez?

← src çıkmış sorular 2018src çıkmış sorular 2018 →