8.Sınıf 10.Ünite Ingilizce Kelimeleri 2018

Pdf Cevap Anahtarı

8.Sınıf 10.Ünite Ingilizce Kelimeleri 2018. Ünite on the phone derslerindeki öğrendiklerinizi pekiştirmek için sizlere farklı aktiviteler ile destek olmak istedik. Sınıf i̇ngilizce dersinde işlenen ünitelere ait kelimeleri inceleyebilir, pdf dosyalarını ücretsiz indirebilirsiniz.

8. Sınıf İngilizce 7. Ünite Tourism Kelimeleri
8. Sınıf İngilizce 7. Ünite Tourism Kelimeleri

Natural forces ünitesini daha rahat kavrayacak cümle içindeki geçen kelimeleri öğrendiğiniz için anlamakta zorluk çekmeyeceksiniz. Ünite saving the planet kelimeleri. Ünitesi olan tourism ünitesi içerisinde yer alan kelimeler ve anlamları aşağıdaki tabloda verilmiştir.8.

8. Sınıf İngilizce 7. Ünite Tourism Kelimeleri

İngilizcecin'de i̇ngilizce'ni geliştirecek bir çok soru ve konu anlatımı var. Ünite ile 11.sınıf i̇ngilizce'ye iyi hazırlan. Sınıf i̇ngilizce dersinde işlenen ünitelere ait konu testlerini inceleyebilir, pdf dosyalarını ücretsiz indirebilirsiniz. Ünite on the phone derslerindeki öğrendiklerinizi pekiştirmek için sizlere farklı aktiviteler ile destek olmak istedik.

← 8 sınıf ingilizce 6 ünite kelimeleri more and more 8.sınıf8 sınıf ingilizce 6 ünite kelimeleri more and more 8.sınıf →