8.Sınıf Ingilizce 10.Ünite Kelimeleri Ve Anlamları 2017 2018

Pdf Cevap Anahtarı

8.Sınıf Ingilizce 10.Ünite Kelimeleri Ve Anlamları 2017 2018. Benzer dosyaları görmek için yukarıdaki 10.sınıf etkinlikler linkine tıklayabilirsiniz. Sınıf pantera yayıncılık’a ait ders ve çalışma kitabında biographies ünitesinde geçen en önemli kelimeleri gruplar oluşturacak şekilde derledim.

İngilizce Aile Bireyleri Family Members Konu Anlatımı
İngilizce Aile Bireyleri Family Members Konu Anlatımı

Ünite kelimeleri alfabetik sıraya göre sıralanmıştır.lgs ve teog sınavlarında çıkmış i̇ngilizce kelimeler koyu renkle ve kalın. Sınıflarda okutulan moonlight ders kitabı, çalışma kitabı ve dinleme metinlerinde the internet ünitesinde geçen tüm kelimeleri alfabetik sıraya göre sözlük şeklinde derledik. Ünite kelimeleri ve anlamlarıyla ilgili herhangi bir eksiğiniz kalmayacak.

İngilizce Aile Bireyleri Family Members Konu Anlatımı

Bu kelime kağıtlarını, ünite sonunda kelime quizinden bir hafta önce öğrencilerin çalışması için dağıtıyorum. 8.sınıf ingilizce 10.ünite kelimeleri en güncel sitemizde bulabilirsiniz. Ünite kelimeleri alfabetik sıraya göre sıralanmıştır.lgs ve teog sınavlarında çıkmış i̇ngilizce kelimeler koyu renkle ve kalın. Sınıflarda okutulan meb’e ait ders kitabı, çalışma kitabı ve dinleme metinlerinde games and hobbies ünitesinde geçen tüm kelimeleri alfabetik sıraya göre sözlük şeklinde derledik.

← 6.sınıf ingilizce 1.ünite kelimeleri life okaneltt6.sınıf ingilizce 1.ünite kelimeleri life okaneltt →