Adana Büyükşehir Belediyesi Deneme Sınavı 2018

Pdf Cevap Anahtarı

Adana Büyükşehir Belediyesi Deneme Sınavı 2018. Adana büyükşehir, mersin büyükşehir ve hatay büyükşehir belediyesi tarafından lgs ve yks (ayt, tyt) sınavları için online deneme sınavı yapılacak. Adana’nın 13 ilçesindeki 17 şubesinde ücretsiz kurslarla öğrencileri geleceğe hazırlayan adana büyükşehir belediyesi eğitim merkezleri (abem), liseye geçiş sınavı’na (lgs) girecek ortaokul öğrencilerinin yeni sınav sistemine göre deneyim kazanmaları ve yüzdelik.

Büyükşehir'den 100 Bin Öğrenciye Deneme Sınavı Şanlıurfa
Büyükşehir'den 100 Bin Öğrenciye Deneme Sınavı Şanlıurfa

Büyükşehir’den 38 bin öğrenciye deneme sınavı büyükşehir belediyesi ve i̇l milli eğitim müdürlüğü işbirliğinde şehir genelinde 38 bin lise ve üniversite hazırlık öğrencisine lgs, tyt ve ayt deneme sınavları düzenliyor. 12 ilçede 15 şubesiyle eğitim veren adana büyükşehir belediyesi eğitim merkezleri’nde liseye hazırlanan öğrenciler yeni sınav sistemine göre deneyim kazanıyor. Kahramanmaraş’ta i̇l milli eğitim müdürlüğü ile büyükşehir belediyesi’nin işbirliğinde il genelindeki 8’inci sınıf öğrencilerine liseye geçiş sınavı’na (lgs) hazırlık olması için deneme sınavı yapıldı.

Büyükşehir'den 100 Bin Öğrenciye Deneme Sınavı Şanlıurfa

Ve mezun sınıf öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Büyükşehi̇r ve mi̇lli̇ eği̇ti̇m’den ortak deneme sinavi. Abem şubelerinde ve bazı okullarda yapılacak deneme sınavına girecek öğrenciler sözelde 75 dakikada 50 soruyu, 80 dakikada sayısalda 40 soruyu cevaplandıracak. Pandemi nedeniyle evlerinde çalışan üniversite ve lise adayları için belediyeler desteklerini sürdürüyor.

← aday öğretmenlik deneme sınavı notları pdfaday öğretmenlik deneme sınavı notları pdf →