Akademik Teşvik Puanı Hesaplama 2020

Pdf Cevap Anahtarı

Akademik Teşvik Puanı Hesaplama 2020. Devlet yükseköğretim kurumlan kadrolarında bulunan öğretim elemanlarına yapılacak olan akademik teşvik ödeneğinin uygulanmasına yönelik olarak, bilim Akademik teşvik puanı, bu yönetmeliğin ekinde yer alan faaliyet hesaplama tablosu esas alınarak aşağıdaki şekilde.

Arel Üniversitesi Erasmus
Arel Üniversitesi Erasmus

Devlet yükseköğretim kurumlan kadrolarında bulunan öğretim elemanlarına yapılacak olan akademik teşvik ödeneğinin uygulanmasına yönelik olarak, bilim Akademik teşvik puanı otuz ve üzerinde olanlara, devlet memurları kanununa tabi en yüksek devlet memuru brüt aylık (ek gösterge dahil) tutarının; Tek giriş uygulaması ile sistemi kullanmak için giriş butonunu tıklayınız.

Arel Üniversitesi Erasmus

Akademik teşvik ödeneği yönetmeliği değişmiş olup yeni yönetmelik 31.12.2016 tarihli resmi gazetede yayınlanmıştır. 17/1/2020 tarihli ve 31011 sayılı resmî gazete’de yayımlanan 16/1/2020 tarihli ve 2043 sayılı cumhurbaşkanı kararı uyarınca bu yönetmelik cumhurbaşkanlığı yönetmeliği bölümüne eklenmiştir. 5.10 puanların hesaplanmasında ve ödeme yapılmasında, öğretim elemanının Ülkemizde uluslararası indekslerde yayın yapma alışkanlığı kazanılmasında önemli katkıları olan tübi̇tak türkiye adresli uluslararası bilimsel yayınları teşvik (ubyt) programı, programın en önemli amaçlarından biri olan yayın kalitesinin artırılmasına.

← ortaöğretim kpss puan hesaplama 2017ortaöğretim kpss puan hesaplama 2017 →