Akademik Teşvik Puanı Hesaplama Robotu 2019

Pdf Cevap Anahtarı

Akademik Teşvik Puanı Hesaplama Robotu 2019. Akademik teşvik hesaplama aracı, akademik teşvik hesaplama robotu. (ek‐1) akademik teşvik ödeneği başvuru ve değerlendirme takvimi her yıl akademik teşvik düzenleme, denetleme ve i̇tiraz komisyonu tarafından belirlenerek yeniden ilan edilecektir.

ETercih İSTANBUL 29 MAYIS ÜNİ. Tercih Kılavuzu 2019
ETercih İSTANBUL 29 MAYIS ÜNİ. Tercih Kılavuzu 2019

Faaliyet türü ile ilgili cevabını bulamadığınız tüm sorunlara ilişkin esas akademik teşvik yönetmeliğidir. Üniversite içerisinde usi̇s, gsi̇s, distro, ebys, lsi̇s gibi uygulamalara erişim için kullandığınız kullanıcı adı ve parolanız ile giriş yapabilirsiniz. İki defa yönetmelik değişikliği ile deneme sürümü sona eren akademik teşvik ödeneği 2019 yılında gerçek anlamda başlıyor !

ETercih İSTANBUL 29 MAYIS ÜNİ. Tercih Kılavuzu 2019

Teşvik puanlarının hesaplanmasında esas alınacak faaliyetlerin ayrıntılı özellikleri ve bu faaliyetlerin puan karşılıkları, akademik teşvik toplam puanının %30'unu geçmemek üzere her bir akademik faaliyet türünün toplam puanın. Gruplandırma yerine makale etki puanı: Akademik teşvik puanı en az 30 olması ile beraber bu hesaplama üzerinden kadroya göre miktar alınır. Memurlar.net olarak akademik teşvik ödeneği hesaplama robotu hazırladık.

← 2017 ygs puan hesaplama kat sayı2017 ygs puan hesaplama kat sayı →