Akhisar Eksen Bursluluk Sınavı 2020

Pdf Cevap Anahtarı

Akhisar Eksen Bursluluk Sınavı 2020. Sınıf okula kabul ve bursluluk sınavı rekor katılımla tamamlandı. Sınıf öğrencileri, düzenlenecek sınavlar sonucunda kurs kazanma imkanına sahip olacak.

İzmir'de Cumhuriyet Dönemi Mimarlık Mirası sergisi Akhisar
İzmir'de Cumhuriyet Dönemi Mimarlık Mirası sergisi Akhisar

Yapılan açıklamada 20 ve 21 şubat günleri eksen eğitim kurumları 2. Sınıf) başvuruları için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz. Sınıf okula kabul ve bursluluk sınavı tamamlandı.

İzmir'de Cumhuriyet Dönemi Mimarlık Mirası sergisi Akhisar

Sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilecek olan bursluluk sınavına öğrenciler www.akhisareksen.com internet adresi üzerinden online olarak ve tüm eksen kurs merkezlerinden bireysel olarak başvuru yapabilecekler. Akhisar eksen okulları'nın sınav merkezi olarak yer alacağı 91 ülkede 7 milyondan fazla öğrencinin katılımıyla düzenlenen uluslararası kanguru matematik yarışmasında son başvuru tarihi 24 ocak 2022'ye uzatıldı. Eksen kurs merkezleri için beklenen bursluluk sınavının tarihi belli oldu. Akhisar eksen eğitim kurumları temel lise ve öğretim kursu kurumlarımızla üniversite hazırlıkta siz değerli öğrencilerimizi i̇yi bir gelecek i̇çin akhisar'da üniversite sınavlarına hazırlamaktayız.

← abc bursluluk sınavı 2020abc bursluluk sınavı 2020 →