Akım Koleji Bursluluk Sınavı 2020

Pdf Cevap Anahtarı

Akım Koleji Bursluluk Sınavı 2020. Genel müdürümüz gülay karan, anadolu lisesi müdürümüz nuran arat, ortaokul müdürümüz ebru tan ve i̇lkokul müdürümüz selin koban velilerimiz ile buluşarak okul tanıtım sunumunu gerçekleştirdiler.bursluluk sınavımıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için tüm velilerimize ve. Bursluluk sınavına başvurmak ve daha detaylı bilgi almak için, aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Yöntem Koleji
Yöntem Koleji

Sinav tari̇hi̇ ve saati̇ 4. 2020 bursluluk sınavı başvuruları başladı! 5 ocak 2019 tarihinde metod koleji bursluluk sınavımız çok sayıda öğrenci katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Yöntem Koleji

Çözüm koleji, bursluluk sınavını 15 16 şubat tarihlerinde gerçekleştirecek. İtü eta vakfı doğa koleji okula giriş ve bursluluk sınavı ile başarıyı destekliyoruz! Organizasyonu, yüksek özveri ve çabaları ile sorunsuz hale dönüştüren tüm yönetici, öğretmen ve personelimize, uzaktan ve yakından sınavımıza katılım sağlayan, tüm yönergelere müthiş bir uyum sağlayan, öğrenci ve velilere teşekkür ederiz. 5 ocak 2019 tarihinde metod koleji bursluluk sınavımız çok sayıda öğrenci katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

← osmaniye bahçeşehir bursluluk sınavıosmaniye bahçeşehir bursluluk sınavı →