Altın Küre Okulları Bursluluk Sınavı 2019

Pdf Cevap Anahtarı

Altın Küre Okulları Bursluluk Sınavı 2019. Okul idaresinden gelen açıklamaya göre sınav sonuçları 18 ocak perşembe günü açıklanacak. Emi̇ni̇zki̇ araştirmalariniz ve çabalariniz boşa çikmayacaktir.*** yayınlanan ankara etüt mrkz., etüt mrkz.

3A SINIFI İNGİLİZCE DERSİNDE TEKNOLOJİK ALETLERİ ÖĞRENDİ
3A SINIFI İNGİLİZCE DERSİNDE TEKNOLOJİK ALETLERİ ÖĞRENDİ

32 yıllık dershane geçmişi ve 400’ü aşkın şubesi ile ‘sınavlara hazırlığın 1 numarası’ olan sınav eğitim kurumları, ‘sınav kurs’ merkezleri ile türkiye’nin her yerine eğitim kalitesini taşımaya devam ediyor. Yeni hamle koleji fen ve anadolu lisesi 8. “ kızım zeynep altınküre eğitim kurumlarına başladığından beri okuldaki derslerine daha hakim olmaya başladı.

3A SINIFI İNGİLİZCE DERSİNDE TEKNOLOJİK ALETLERİ ÖĞRENDİ

Özgün ve yenilikçi eğitim modelini 248 yıllık köklü i̇tü eğitim geleneğiyle birleştiren i̇tü eta vakfı doğa koleji, eğitimdeki başarısını sürdürmeye devam ediyor. Ankara'da yer alan birçok özel eğitim kurumu her yıl bursluluk sınavları yaparak bir sonraki yılda bünyelerine katmak üzere maddi durumu yeterli olmayan öğrencilere burs imkânı tanımaktadır. Özgün ve yenilikçi eğitim modelini 248 yıllık köklü i̇tü eğitim geleneğiyle birleştiren i̇tü eta vakfı doğa koleji, eğitimdeki başarısını sürdürmeye devam ediyor. Özel altin küre öğrenci̇ etüt eği̇ti̇m merkezi̇.

← sevinç etüt merkezi bursluluk sınavısevinç etüt merkezi bursluluk sınavı →