Antalya Açı Koleji Bursluluk Sınavı 2020

Pdf Cevap Anahtarı

Antalya Açı Koleji Bursluluk Sınavı 2020. İlköğretim ve ortaöğretim için eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla okulumuzda gerçekleştireceğimiz bursluluk sınavına katılım. Sınıfa geçecek olan öğrenciler katılabilecek.

Bilgilendirmeler Özel Antalya Açı Okulları
Bilgilendirmeler Özel Antalya Açı Okulları

İlköğretim ve ortaöğretim için eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla okulumuzda gerçekleştireceğimiz bursluluk sınavına katılım. Her yıl türkiye genelinde öğrencilere karşılıksız eğitim bursu olanağı sağlayan sıtkı alp eğitim vakfı (saev), bu yıl da gerçekleştireceği “üstün başarı bursu” sınavı için başvuruları kabul etmeye başladı. Sınav koleji'nde, sosyal kulüplerin, proje çalışmalarının, multimedya sınıflarının, teknoloji laboratuarlarının, sanat atölyelerinin kurulmasının bir amacı var.

Bilgilendirmeler Özel Antalya Açı Okulları

(0242) 244 77 99 özel antalya açı okulları 8. Açı samsun ve bafra okulları bursluluk sınavı gerçekleştiriyor. Kurum anadolu ve fen liselerinde burslu okumaya hak kazanan öğrencileri bu sınav ile seçti. 1993 yılından beri eğitim sektörü içinde yer alan açı eğitim kurumları geniş yayın yelpazesi ve ülke genelindeki kurumları ile bilinen ve güvenilen bir marka olmuştur.

← gaziantep birey koleji bursluluk sınavı 2018gaziantep birey koleji bursluluk sınavı 2018 →