Antalya Bilim Üniversitesi Taban Puanları 2019

Pdf Cevap Anahtarı

Antalya Bilim Üniversitesi Taban Puanları 2019. 2020 dgs’ye(dikey geçiş sınavı) girenler, ösym tarafından 2019 dgs yerleştirme puanları açıklanan dgs antalya bilim üniversitesi en küçük ve en büyük taban puan ve kontenjan bilgilerine bu makale ile ulaşabilirsiniz. Haberimiz antalya ilimizde yer alan antalya bilim üniversitesi mühendislik fakültesi tercihi yapmayı düşünen öğrencilerimize rehber olacaktır.

Akdeniz Üniversitesi Aday Öğrenci Sayfası Eğitimde ve
Akdeniz Üniversitesi Aday Öğrenci Sayfası Eğitimde ve

Antalya fen liseleri taban puanları 2019 yılı için 2018 yılında kaçta kalmıştır, antalya ilinde kaç fen lisesi bulunmaktadır, antalya’da bulunan bu fen liseleri için kaç kontenjan ayrılmıştır, antalya fen liseleri en düşük ve en yüksek kaç taban puanları ile kapatmıştır, bunlar hangi tarihe ait yerleştirmelerin taban puanlarıdır gibi soruların cevaplarına. Antalya bi̇li̇m üni̇versi̇tesi̇ (abü) 2019 taban puanlari güncel sınav yılı için hazırlanmış taban puanı ve başarı sıralaması ösym ve yök verilerine göre düzenlendi. Tüm üniversitelerin taban puanları burada:

Akdeniz Üniversitesi Aday Öğrenci Sayfası Eğitimde ve

Ösym tarafından 2019 verileri olarak yayınlanan bu tablo, dgs sınavına girip 4 yıllık bir programdan tercih yapacak adaylar için hazırlanmıştır. Ayrıca uluslararası antalya üniversitesinde yer alan bölümleri de görebilirsiniz. Bölümde 2020 yılı için taban puan 335.363 olarak gerçekleşti. Tabloda yer alan puanlar 2020 üniversite yerleştirme puanlarına göre elde edilmiş veriler olup 2021 tyt ve ayt girip tercih yapacak olan üniversite adayları bu başarı.

← antalya bilim üniversitesi inşaat teknolojisiantalya bilim üniversitesi inşaat teknolojisi →