Araştırma Görevlisi Puan Hesaplama 2017

Pdf Cevap Anahtarı

Araştırma Görevlisi Puan Hesaplama 2017. Araştırma görevlisi, uzman, çevirici ve eğitim öğretim planlamacısı kadrolarına açıktan veya öğretim elemanı dışındaki kadrolardan naklen atamalarda, yurt içi lisansüstü eğitime girişte, yurt dışına lisansüstü eğitim. Avukat çarşamba, şubat 01, 2017 add comment araştırma görevlisi derece kademe araştırma görevlisi gri pasaport uz vakıf üniversitelerine yeşil pasaport yardımcı doçent kadro derecesi.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Öğretim Üyesi Alımı
Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Öğretim Üyesi Alımı

Araştırma görevlisi unvanında çalışan personelin evli olup olmaması, çocuk sahibi olup olmamasına bağlı olarak maaşlarda değişiklik olabilmektedir. En yüksek puana sahip olanlardan başlanarak adaylar mülakata çağrılır. Akademik teşvik puanı 30 ve üzerinde olanlardan (en yüksek brüt devlet memuru aylığının) profesörler için yüzde 100’üne, doçentlere yüzde 90’ına, yardımcı doçentlere yüzde 80’ine, araştırma görevlilerine yüzde 70’ine, öğretim görevlisi ve okutmanlara yüzde 60’ına kadar, aldıkları akademik teşvik puanının yüze bölünmesi suretiyle bulunacak oranın.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Öğretim Üyesi Alımı

Yükseköğretim kurumlarında araştırma görevlisi unvanında çalışan ve 5 yılın üzerinde olan bir araştırma görevlisi 4 bin 200 türk lirası maaş almaktadır. Sağlık bakanlığı 31 bin 500 personel alımı yapacak sağlık bakanlığı, aralık 2018'de 6 bin 500, 2019 yılında 25 bin personel atamayı hangi kadrolara yapacak? Ales puan hesaplama nasıl yapılır siz de 2017 ales'e ilişkin yorumlarınızı bizimle ve sınava giren diğer adaylarla paylaşabilirsiniz. Kademe lisans mezunu araştırma görevlisi maaşı.

← kpss puan hesaplama alan okul öncesikpss puan hesaplama alan okul öncesi →