Araştırma Görevlisi Puan Hesaplama 2020

Pdf Cevap Anahtarı

Araştırma Görevlisi Puan Hesaplama 2020. Öğretim üyesi dışındaki akademik kadrolara (araştırma görevlisi, öğretim görevlisi, okutman, uzman gibi) yapılan alımlarda ales puanı şartı aranır. Araştırma görevlisi kadrosuna başvurabilmek için ilana ilk başvuru tarihi itibarıyla otuz beş (35) yaşını doldurmamış olmak gerekir.

Süleyman Demirel Üniversitesi 2 Akademik Personel Alacak!
Süleyman Demirel Üniversitesi 2 Akademik Personel Alacak!

Devlet üniversitelerinde çalışan araştırma görevlisi maaşlarına 2020 de belli bir miktar zam yapıldı. Üniversitelerin yer aldıkları kadrolarında yaptıkları görevin süresi ve konumuna göre maaşları değişkenlik gösteren akademik personeller için 2020 yılında alacakları güncel maaş bilgileri belirlendi. 4/1 derecesinde 6 yıl deneyimli personel 10 bin 900.

Süleyman Demirel Üniversitesi 2 Akademik Personel Alacak!

21 mayıs 2021 6 ekim 2021 admin 0 yorum ales hesaplama aracı, ales puan hesaplama, ales puan hesaplama motoru, ales puanı nasıl hesaplanır. Araştırma görevlisi maaşı ne kadar oldu? Ales puan hesaplama aracımız ile en doğru ve en güncel ösym ales soru puanlama katsayılarıyla hesaplama işleminizi yapabilirsiniz. 1) 25 aralık 2021 tarihli resmi gazetede yayımlanan 7349 sayılı kanun gereğince maaş hesabından agi̇ çıkarılmıştır.

← yks puan hesaplama sihirbazıyks puan hesaplama sihirbazı →