Avusturalya Göçmenlik Puanı Hesaplama 2017

Pdf Cevap Anahtarı

Avusturalya Göçmenlik Puanı Hesaplama 2017. Muhasebeciler, yazılımcılar ve makine mühendisleri için başvuru kabul limitleri önemli ölçüde yükselmiştir. Bu yazımızda ise türkiye'dekihangi üniversitelerin ve mühendislik bölümlerinin avustralya tarafından nitelikli mezun mühendis vizesi içinkabul edildiklerini inceleyeceğiz.

Avustralya'da Yaşam Resimler
Avustralya'da Yaşam Resimler

Bir taraftan dünyanın öbür ucundaki hayata adapte olmaya çalışmak, bir yandan. Yaş, başvurunuzda ilk seferde toplayabileceğiniz en yüksek puan olan 30 için en önemli kriter. Tüm bunlar dışında 2 yıl iş tecrübesi olanlar 10 puan, 4 yıl iş tecrübesi olanlar 20 puan, 6 yıl iş tecrübesi olanlar 30 puan, 8 yıl iş tecrübesi olanlar 40 puan, 10 ve 10+ yıl iş tecrübesi olanlar ise 50 puan kazanırlar.

Avustralya'da Yaşam Resimler

Zaman ne kadar hızlı ilerliyor, avustralya'ya taşınmamızın ardından 4 ayı devirdik bile. Beğendiğiniz evle ilgili detayları incelerseniz, price per calendar month yani aylık ücret karşılığını da görebilirsiniz. Kanada göçmenlik başvurusu gerçekleştirecek bireylerin merak ettiği konulardan biriside meslek gruplarıdır. Kanada’ya göçmenlik başvurusu yapanlar 100 puan üzerinden değerlendirmeye tabi tutuluyor.

← bp puan hesaplamabp puan hesaplama →