Açıköğretim Ilahiyat Çıkmış Sorular 2015

Pdf Cevap Anahtarı

Açıköğretim Ilahiyat Çıkmış Sorular 2015. Meraktan bakmayın ama sorulara çalışın. İslam bilginlerinin hak dini “din akıl sahibi insanları kendi tercihleriyle bizzat hayırlı olan şeylere götüren ilahî bir kanundur” şeklinde tanımlamalarında yer alan “hayırlı olan şeylere götürme” ifadesi dinin aşağıdaki boyutlarından hangisine işaret eder?

Murat Açıköğretim 7211 1. Sınıf Güz İlahiyat Konu
Murat Açıköğretim 7211 1. Sınıf Güz İlahiyat Konu

Aof.sorular.net i̇lahiyat i̇slam ahlak esasları dersi çıkmış sorular, denemeler, özetler. Din sosyolojisi dersi çıkmış sorular. İslam bilginlerinin hak dini “din akıl sahibi insanları kendi tercihleriyle bizzat hayırlı olan şeylere götüren ilahî bir kanundur” şeklinde tanımlamalarında yer alan “hayırlı olan şeylere götürme” ifadesi dinin aşağıdaki boyutlarından hangisine işaret eder?

Murat Açıköğretim 7211 1. Sınıf Güz İlahiyat Konu

Aöf çıkmış sorular ve cevapları, ders notları ve özetleri, online deneme sınavları, vize, final sınav sorularını sitemizde bulabilir ve sınavlara hazırlıklı olabilirsiniz. Meraktan bakmayın ama sorulara çalışın. İlahiyat önlisans programı, lise mezuniyeti, yaşı ve mesleği ne olursa olsun herkese açık, büyük toplum kesimlerini doğru dinî bilgiyle buluşturmayı amaçlayan bir programdır. Sınav sonuçları açıklandığı zaman duyurulacaktır aynı şekilde sınav tarihleri hakkında bilgi verilecektir.

← lys 4 çıkmış sorularlys 4 çıkmış sorular →