Açıköğretim Puan Hesaplama 2015

Pdf Cevap Anahtarı

Açıköğretim Puan Hesaplama 2015. Açıköğretim aöf aşçılık önlisans programı dersleri 2015 2016 kredili sistem güz dönemi ve bahar döneminde sorumlu olunan dersler ve kredileri nelerdir. Açık lise okul puanı hesaplamayla ilgili örnek aşağıda verilmiştir.

karikaturella
karikaturella

Ön lisans başarı puanını bilmiyorsanız ön lisans başarı puanı hesaplama sayfasından kolayca. 1.0.1 “aöf not hesaplama” motoru ile final veya bütünleme sınavında geçmek için kaç puan almanız gerektiğini göreceksiniz. Değerleri girdikten sonra hesapla tuşunu tıklayın.

karikaturella

8 günlük süre içerisinde hem yeni kayıtlar hem de öğrenim gören adaylar 2015 aöf harç ücretlerini. Blok uygulama dersleri hariç, diğer derslerde ders başarı notuna ara sınav puanının katkısı %30, yarıyıl sonu/bütünleme sınav puanının. 2014 2015 2016 2017 kpss taban puanlar hesaplama robotu. Aof not hesaplama motorumuza, net hesaplama fonksiyonunu da ekledik.almanız gereken puanın hemen altında, sınavda sorulan soru sayısına göre, kaç netle gerekli puanı alabileceğinizi de göreceksiniz.

← kpss en doğru ve en güvenilir puan hesaplamakpss en doğru ve en güvenilir puan hesaplama →