Aöf Aşçılık Çıkmış Sorular 2019

Pdf Cevap Anahtarı

Aöf Aşçılık Çıkmış Sorular 2019. Turizm ekonomisi çıkmış sınav soruları turizm ekonomisi dersi ara (vize) sınavı, dönem sonu (final) sınavı, tek ders, üç ders ve yaz okulu sorularına aşağıda bulunan sınavları seçerek ulaşabilirsiniz. Gastronomi ve medya (aşç209u) vize ve final sınavlarından oluşan testleri online olarak çözebilirsiniz.

Açıköğretim Aöf Çocuk Gelişimi Bölümleri Hızlı Aöf
Açıköğretim Aöf Çocuk Gelişimi Bölümleri Hızlı Aöf

Yarıyıl (güz dönemi) gıda mevzuatı ve kalite yönetimi (gka105u) turizm sosyolojisi (sos109u) türk mutfak kültürü (aşç201u) temel mutfak teknikleri. Çözmek istediğiniz testin dönemini aşağıdaki listeden seçmeyi unutmayın. Aşçılık önlisans programı turizm endüstrisinde özellikle gastronomi alanında mutfak, servis, yönetim ve insan ilişkileri konuları başta olmak üzere gerekli bilgi ve becerilere sahip nitelikli çalışan kazandırmayı, bu alanda yenilikleri takip edebilecek kişiler yetiştirmeyi ve bu alanda ihtiyaç duyulan insan kaynağını yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Açıköğretim Aöf Çocuk Gelişimi Bölümleri Hızlı Aöf

Açıköğretim aşçılık bölümü turizm endüstrisinde özellikle gastronomi alanında mutfak, servis, yönetim ve insan ilişkileri konularında yetkin, kalifiye eleman yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Açıköğretim fakültesi (aöf) sınav soruları ve cevapları, fakülte tarafından yayınlandı. Çıkmış sorularını çözmek istediğiniz dersi aşağıdaki listeden seçiniz. Doğru adres hızlı aöf ücretsiz kargo:

← ata aöf sağlık yönetimi lisans tamamlama çıkmış sorularata aöf sağlık yönetimi lisans tamamlama çıkmış sorular →