Aöf Davranış Bilimleri Çıkmış Sorular 2019

Pdf Cevap Anahtarı

Aöf Davranış Bilimleri Çıkmış Sorular 2019. Davranış bilimleri 1 dersi vize (ara sınavı), final (dönem sonu sınavı), tek ders, üç ders ve yaz okulu sınav ve sorularına davranış bilimleri 1. Not:açıköğretim sınavlarında 4 yanlış 1 doğruyu götürmektedir.

Kpss Eğitim Bilimleri Yargı Yayınları 2019 KPSS Eğitim
Kpss Eğitim Bilimleri Yargı Yayınları 2019 KPSS Eğitim

Davranış bilimleri 2 dersi çıkmış sorular toplam 17 sınav. Davranış bilimlerine giriş dersi vize (ara sınavı), final (dönem sonu sınavı), tek ders, üç ders ve yaz okulu sınav ve sorularına davranış bilimlerine giriş dersi sayfasından ulaşabilirsiniz. Davranış bilimleri 1 (sos113u) vize ve final sınavlarından oluşan testleri online olarak çözebilirsiniz.

Kpss Eğitim Bilimleri Yargı Yayınları 2019 KPSS Eğitim

Çözmek istediğiniz testin dönemini aşağıdaki listeden seçmeyi unutmayın. Çıkmış sınav soruları ile geçmiş sınavlarda sorulan soruları görebilir ve çalışabilirsiniz. Açıköğretim bölümleri ders içeriklerinde yer alan “sos113u” kodlu “davranış bilimleri 1” dersine ait çıkmış sınav sorularına aşağıdaki butonlardan ulaşabilirsiniz. Sisteme eklenen çıkmış sınav soruları mavi olarak gösterilmekte, sisteme henüz eklenmeyen çıkmış sınav soruları ise kırmızı olarak işaretlenmiştir.

← ygs bölme bölünebilme çıkmış sorularygs bölme bölünebilme çıkmış sorular →