Aöf Işletme Çıkmış Sorular 2013

Pdf Cevap Anahtarı

Aöf Işletme Çıkmış Sorular 2013. Aynı zamanda güz dönemi final soruları konusundan da. İşletme bilgi sistemleri (i̇şl209u) vize ve final sınavlarından oluşan testleri online olarak çözebilirsiniz.

AÖF Çıkmış Sorularını Bilgisayarına Kaydetme Resimli
AÖF Çıkmış Sorularını Bilgisayarına Kaydetme Resimli

Açıköğretim fakültesi çıkmış soruları, kpss, yds, ygs, lys, meb ehliyet çıkmış sorularını kolayca bulmanız için tasarlanmıştır. Öğrencileri geleceğin girişimcileri olarak yetiştirmeyi hedefler. Aöf işletme bölümü 3.sınıf dersleri neler olduğu tablodan öğrenebilirsiniz.

AÖF Çıkmış Sorularını Bilgisayarına Kaydetme Resimli

Aöf 1,2,3,4 sınıf işletme, adalet, kamu yönetimi, ilahiyat, sosyal hizmetler, sosyoloji, iktisat gibi birçok bölümün tüm derslerine ait sınav soruları cevapları ile birlikte konumuzdadır. Aöf 1,2,3,4 sınıf işletme, adalet, kamu yönetimi, ilahiyat, sosyal hizmetler, sosyoloji, iktisat gibi birçok bölümün tüm derslerine ait sınav soruları cevapları ile birlikte konumuzdadır. Tüm derslerin cevap anahtarı tek dosyadadır.bu yüzden cevap anahtarına ders isimlerinin yanında yazdığımız ders koduna göre bakınız. Ders kitaplarınız ve notlarınız da çıkmış sorular kadar size katkı sağlayacaktır.

← türkçe çıkmış sorular tyttürkçe çıkmış sorular tyt →