Aöf Sosyal Hizmetler Çıkmış Sorular 2011

Pdf Cevap Anahtarı

Aöf Sosyal Hizmetler Çıkmış Sorular 2011. Önceki yıllara ait çıkmış sorulara, deneme sınavlarına, ders notlarına ve özetlerine, ders kitaplarına aşağıdaki bağlantılardan. Aöf i̇ktisat çıkmış sorular ve cevapları.

Din eğitimi test sorular, vize, final i̇lahiyat çıkmış sorular
Din eğitimi test sorular, vize, final i̇lahiyat çıkmış sorular

Aöf sosyal hizmet kuruluşları dersi 1. Aöf sınav soruları | aöf çıkmış sorular | aöf i̇şletme dersleri. Açıköğretim çıkmış sorular aşağıda bölüm bölüm listelenmiştir.

Din eğitimi test sorular, vize, final i̇lahiyat çıkmış sorular

Sosyal politika dersi ara (vize) sınavı, dönem sonu (final) sınavı, tek ders, üç ders ve yaz okulu sorularına aşağıda bulunan sınavları seçerek ulaşabilirsiniz. Türkiye’de ilk kez 2011 yılında sosyal hizmetler bir bakanlık çatısı altında bütünleştirildi. Sosyal politika dersi için çalışma kaynaklarını sizler için toparladık, derledik ve faydalanmanız için yayınlıyoruz. Sosyal hizmetler önlisans programı, hem sosyal hizmetlerin örgütlenmesi ve uygulanmasında gereksinim duyulan yeni ara elemanlar yetiştirmeyi, hem de halen sosyal hizmet alanında çalışan ancak konuya ilişkin akademik bir eğitim almamış olan bireylerin niteliklerini geliştirmeyi amaçlamaktadır.

← ilahiyat 2 dönem çıkmış sorularilahiyat 2 dönem çıkmış sorular →