Bahçeşehir Koleji Basketbol Altyapı Seçmeleri 2018

Pdf Cevap Anahtarı

Bahçeşehir Koleji Basketbol Altyapı Seçmeleri 2018. Türkiye ve i̇stanbul çapında birçok başarılara imza atmış bulunan , çok sayıda lisanslı sporcu yetiştirmiş olan spor kulübümüz , pandemi dönemine özel bireysel antrenman gruplarıyla ve yapmış uygulamalarıyla öncü kulüp olmayı başarmıştır. Şu an 600 olan altyapı oyuncumuzu 3 bine çıkarmayı hedefliyoruz.

Alpaslan Aydın “Altyapıya Çok Önem Veriyoruz“ Son
Alpaslan Aydın “Altyapıya Çok Önem Veriyoruz“ Son

Genç türk basketbolcularının daha fazla süre almaları, inisiyatif kullanma becerilerini geliştirmeleri, oynama alışkanlığı kazanmaları ve yüksek mücadele atmosferinde profesyonel kariyerlerine hazırlanmalarını amaçlamaktadır. Başvurular sadece i̇stanbul’da ikamet eden adaylar içindir. Türkiye ve i̇stanbul çapında birçok başarılara imza atmış bulunan , çok sayıda lisanslı sporcu yetiştirmiş olan spor kulübümüz , pandemi dönemine özel bireysel antrenman gruplarıyla ve yapmış uygulamalarıyla öncü kulüp olmayı başarmıştır.

Alpaslan Aydın “Altyapıya Çok Önem Veriyoruz“ Son

Başvurular sadece i̇stanbul’da ikamet eden adaylar içindir. Hafta heyecanı 29 aralık cumartesi günü oynanacak maçlarla başlayacak. Seçme tarihinden en geç 48 saat öncesinde yapılmış pcr testi sonucuyla gelinmesi gerekmektedir pcr testi olmaması durumunda. Alper tuncay bahçeşehir koleji basketbol gençler ligi baxi manresa bitci türkiye kupası bora yaşar büyükçekmece darüşşafaka darıca gençlerbirliği dent group doğuş özdemiroğlu ege özçelik emre can akdümbek emre yosmaoğlu fiba basketbol şampiyonlar ligi gabriel olaseni hasan efe uzun hereda san pablo burgos hüsnü eser.

← antalya bahçeşehir kolejiantalya bahçeşehir koleji →