Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınav Sonuçları 2020

Pdf Cevap Anahtarı

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınav Sonuçları 2020. Kazanılan burs sadece başvuru yapılan kampüste kullanılabilecektir. Sınıflar için düzenlenen sınavda öğrencilerin aldıkları başarıya göre okula kabul ve kayıt hakkı elde edecekler.bahçeşehir koleji çayyolu kampüsü bursluluk sınavı ile ilgili detaylar ve bahçeşehir koleji öğrenci seçme sınavı ile ilgili.

Bahçeşehir Koleji bursluluk sınav tarihi 2020 ne zaman
Bahçeşehir Koleji bursluluk sınav tarihi 2020 ne zaman

Sınavlara giren öğrenciler ve velileri sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyordu. Şubat ayında düzenlenecek bahçeşehir koleji okula kabul sınavı için başvurular başladı. Fen ve teknoloji liselerine (fentek) kabul sınavı 2020 yılında 9 mayıs tarihinde yapıldı ve sonuçları açıklandı.

Bahçeşehir Koleji bursluluk sınav tarihi 2020 ne zaman

Sınıflar için düzenlenen sınavda öğrencilerin aldıkları başarıya göre okula kabul ve kayıt hakkı elde edecekler.bahçeşehir koleji çayyolu kampüsü bursluluk sınavı ile ilgili detaylar ve bahçeşehir koleji öğrenci seçme sınavı ile ilgili. Bahçeşehir koleji bursluluk sınavı sonuçlarını öğrenmek için aşağıda yer alan kısayola tıklayınız. Bahçeşehi̇r koleji̇ bursluluk sinavi sonuçlari. Bahçeşehir koleji çayyolu kampüsü okula kabul sınavı 25 haziran 2016 cumartesi günü yapılacak.i̇lkokul 4, ortaokul 5,6,7.

← erdem koleji bursluluk sınavı başvuruerdem koleji bursluluk sınavı başvuru →