Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı Başvuru Formu 2019

Pdf Cevap Anahtarı

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı Başvuru Formu 2019. Bursluluk sınavı 16 ve 23 şubat 2019 tarihlerinde yapılacak. Bahçeşehir koleji nakkaştepe fen ve teknoloji kampüsü lise kabul (bursluluk sınavı) başvurmak için lütfen aşağıdaki / sağdaki formu doldurunuz.

2019 Yılı Fidan Dikimlerimizi Gerçekleştirdik. Gevher
2019 Yılı Fidan Dikimlerimizi Gerçekleştirdik. Gevher

29 ekim’de maslak tim show center’da düzenlenen “cumhuriyet gençleri konseri”nde 300 kişilik öğrenci korosu ve dans grubu muhteşem bir gösteriye imza attı. Cumhuriyetimizin 93’üncü yılı bahçeşehir okulları tarafından düzenlenen görkemli bir konserle kutlandı. Bursluluk sınavı 16 ve 23 şubat 2019 tarihlerinde yapılacak.

2019 Yılı Fidan Dikimlerimizi Gerçekleştirdik. Gevher

Bahçeşehir koleji okula kabul sınavı başvuruları devam ediyor hayal ettiğin geleceğe doğru yerden başlamak ve bahçeşehir koleji ayrıcalıklarını yaşamak istiyorsanız okula kabul sınavıımıza (bursluluk) davetlisiniz. Bahçeşehir okulları’nda uyguladığımız modern eğitim sistemlerimizle öğrencilerimizi dünya ile yarışan başarılı liderler olarak geleceğe hazırlamayı hedefliyoruz. 2500 davetlinin katılımıyla gerçekleşen konser. Var ise mail adresime gönderebilir misiniz.

← özel beyza koleji bursluluk sınavı sonuçlarıözel beyza koleji bursluluk sınavı sonuçları →